Solistul de la Proconsul a tinut, timp de cinci luni, un regim disociat, bazat pe carne si multe legume

Fostul ginere al presedintelui Basescu ingroasa randurile vedetelor care au castigat lupta cu kilogramele in plus. Cu ajutorul unei cure de slabire stricte, Bodo, care, in urma cu cinci luni cantarea 120 kg, a devenit acum mult mai suplu, reusind sa se “debaraseze” de aproximativ 25 de kilograme. Solistul a tinut un regim disociat, alternand doua saptamani cu preparate din carne, cu doua saptamani de legume.

Mare amator al pescuitului, Bodo este un veritabil maestru bucatar atunci cand vine vorba sa prepare ceea ce a prins pe balta.

Nu putine au fost momentele in care solistul de la Proconsul a oferit adevarate demonstratii de gatit chiar si la emisiuni televizate in direct.

Insa nenumaratele bunatati si-au cam pus amprenta asupra siluetei sale si iata ca, fara sa-si dea seama, Bodo a ajuns sa cantareasca aproape 120 kg.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.