Scandal. Dupa ce a parasit-o Cocos Jr., Ilinca Vandici a sarit pe cel mai bun prieten al iubitului ei, care a pus-o insa imediat la punct!
Inainte de a se afisa in public cu Alin Cocos, ca iubita a acestuia, Ilinca Vandici incepuse sa declare in presa faptul ca un anume Sebi, coleg de facultate cu ea, o hartuieste si se lauda neintemeiat ca ar fi avut o relatie cu ea. Mai mult, in luna februarie, ea a negat extrem de indignata ca baiatul in discutie, fotbalist la Dinamo II, i-ar fi facut cadou mai multe obiecte scumpe, precum un ceas sau niste genti. Contrar a ceea ce spune Ilinca, o parte dintre persoanele din anturajul acesteia sustin ca ea si Sebi au avut o idila, dar cred ca blondei nu ii mai convine sa admita acest lucru, pentru ca Alin este prietenul cel mai bun al fostului ei amorez, ceea ce nu ar da tocmai grozav la imagine.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.