In cursul dupa-amiezei de luni, 1 septembrie, artistul Gheorghe Zamfir a fost externat din Spitalul de Urgente Floreasca unde a fost internat sambata seara in urma unui accident rutier.
Potrivit lui Tudor Chitu, managerul artistului , viata lui Gheorghe Zamfir nu a fost pusa in pericol de catre lovitura provocata in urma accidentului de sambata seara. Tot acesta precizeaza ca Gheorghe Zamfir are in acest moment o stare puternica de amenteala, care il va tine departe de muzica aproximativ 2 saptamani.

Artistul a suferit o fractura occipitala care i-a format si un cheag, acesta fiind supus unui tratament specific pentru a-si reveni cat mai repede din urma traumatismului. Pana in acest moment, artistul nu a luat o decizie in legatura cu depunerea unei plangeri impotriva soferului care l-a accidentat.

Maestrul Gheorghe Zamfir a fost accidentat grav vineri seara chiar in fata casei sale. Dupa eveniment artistul a fost transportat imediat la spitalul de Urgenta Floreasca pentru ingrijiri si tratament de specialitate.

Gheorghe Zamfir se afla la intersectia strazilor Constantin Disescu si Calea Grivitei din Bucuresti cand a fost acrosat de un autoturism de culoare alba.


Despre autor:

Top10music.ro

Sursa: Top10music.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.