Avocatii lui Silvio Berlusconi au intentat un proces impotriva persoanelor care ar fi gasit fotografii pe care vor sa le publice, in care premierul italian se afla gol, in compania unor tinere din asa-zisul sau harem.

Se pare ca fotografiile au fost facute de una dintre tinerele care participau la petrecerile "bunga bunga" organizate de primul ministru italian la vila sa din apropiere de Milano, scrie The Telegraph. Astfel ca, imediat dupa ce un ziar italian le-a anuntat existenta, revistele si agentiile de presa au inceput sa se lupte pentru a fi primele care le publica. Pretul de pornire pentru aceste imagini a fost stabilit la un milion de euro.

Echipa de avocati a lui Berlusconi a declarat ca pozele, "daca acestea exista, sunt niste falsuri" si a depus deja plangeri pentru ca autoritatile judiciare sa impiedice publicarea acesto imagini. [Berlusconi nu vrea sa demisioneze]

Investigatorii au confiscat deja computerele si telefoanele mobile ale tinerelor pe care Berlosconi le-ar fi instalat "ca intr-un harem", intr-un complex rezidential din Milano. Acestia examineaza aparatele pentru a vedea daca acestea contin poze sau clipuri cu imagini din vila premierului, villa San Martino. [Berlusconi are un harem format din 14 tinere intr-un complex din Milano]

Silvio Berlusconi ste posibil sa fie chemat in judecata de catre procurori luni sau marti, sub acuzatia ca ar fi platit pentru sec o prostituata minora, El-Mahroug, al carei nume de strada era Ruby "Hoata de Inimi", si pentru de abuz in functie, intrucat a incercat s-o faca scape pe aceasta de o acuzatie de furt. [Silvio Berlusconi pierde sustinerea Vaticanului din cauza "Rubygate"]

Premierul, al carui partid de centru-dreapta inca mai are o popularitate mai mare decat cea a opozitiei in cadrul sondajelor, a negat orice acuzatie.

  • Italienii nu-l mai vor pe Berlusconi. Sambata, intelectualii de stanga au adunat mii de persoane la un protest impotriva lui Berlusconi. "Suntem aici pentru a apara onarea Italiei, pentru a-i spune lumii ca nu toti italienii sunt asa", a declarat Umberto Eco, autorul volumului "In numele trandafirului", in fata multimii de manifestanti.

Purtatorul de cuvant al premierului a declarat ca Berusconii este victima sistemului judiciar italian si a unor "inscenari" facute de presa. "Oamenii vor continua sa ne voteze pentru ca stiu ca am protejat tara in timpul unei dintre cele mai dificile crize economice de la 1929 incoace", a declarat acesta.
Citeste si:
Laurențiu Reghecampf i-a deschis noi procese Anamariei Prodan: Am...
Laurențiu Reghecampf i-a...

Citeste si: O dama de companie a dezvaluit numarul de telefon al lui Berlusconi

Conflictul Berlusconi-Fini afecteaza stabilitatea din Italia


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.