Silvio Berlusconi a intretinut cel putin 14 tinere in apartamente dintr-un complex din afara orasului Milano, potrivit unor informatii provenind de la procurori, anunta publicatia italiana Corriere della Sera, citata de The Sunday Independent in editia electronica.
Cele 14 tinere au locuit in complexul Milano Due fara sa plateasca chirie si au primit sume de bani importante din partea politicianului miliardar, in schimbul unor relatii sexuale, potrivit publicatiei britanice. Milano Due a fost unul dintre primele complexe cu circuit inchis din Italia, construit de Berlusconi in anii '70, la inceputul carierei sale de dezvoltator imobiliar. Cu parcari subterane, supermarket, baruri si alte facilitati, este unul dintre cele mai selecte din Milano. Cand a trecut la afaceri in televiziune, Berlusconi a mutat sediul Mediaset, compania sa de televiziune, in complex, scrie MEDIAFAX.

Dar, in anii de declin, complexul a devenit si sediul presupusului sau harem. Prezenta haremului a fost dezvaluita de Corriere della Sera sambata, o alta lovitura data imaginii premierului italian, care isi pregateste apararea contra uneia dintre cele mai grave crize ale carierei sale politice. Procurorii din Milano cer ca Berlusconi sa fie judecat imediat pentru relatii sexuale cu o prostituata minora.

Existenta apartamentelor a fost dezvaluita de Karima El Mahroug, o dansatoare din Maroc, cunoscuta sub numele de Ruby Rubacuori (Hoata de inimi). Premierul a intervenit, vara trecuta, pentru a o elibera din custodia politiei. El a spus politiei ca o detine pe nepoata presedintelui Egiptului, Hosni Mubarak. "Daca ea e nepoata lui Mubarak, eu sunt regina Nefertiti", declara un procuror.

Femeia care s-a ocupat de apartamentele din Milano Due si de detaliile practice, Nicole Minetti, a devenit, in schimbul acestor servicii, consilier regional in cadrul partidului lui Berlusconi, potrivit publicatiei britanice. Cele 14 tinere sunt aspirante la statutul de vedeta de televiziune, sperand sa avanseze in cariera daca se pun la dispozitia premierului, continua publicatia.

  • Silvio Berlusconi risca sa fie inchis?

Procuratura din Milano a initiat o ancheta penala care il vizeaza pe premierul Silvio Berlusconi, suspectat de trafic de influenta si "prostitutie cu minore" in cazul adolescentei de origine marocana care afirmase ca a avut relatii intime cu el.
Citeste si:
Românii din Italia vor să fie recunoscuți oficial drept minoritate...
Românii din Italia vor să fie...

Potrivit procurorilor, Berlusconi a incercat sa ascunda faptul ca a avut relatii cu o prostituata minora abuzand de calitatea de premier, in mai 2010, si cerand politiei din Milano sa o incredinteze pe adolescenta marocana Karima "Ruby" El Mahroug consilierului regional Nicole Minetti (membru PdL), relateaza MEDIAFAX, citand editia online a Corriere della Sera. [Silvio Berlusconi ar fi intretinut relatii sexuale cu o minora]

Pentru trafic de influenta, un oficial public italian risca o condamnare cuprinsa intre patru si 12 ani de detentie. Berlusconi este suspectat si de "prostitutie cu minore", infractiune pasibila de o pedeapsa cuprinsa intre sase luni si trei ani de detentie.

In noiembrie 2010, ministrul italian de Interne, Roberto Maroni, recunostea ca Silvio Berlusconi s-a interesat personal, prin telefon, de situatia adolescentei de origine marocana care afirma ca a avut relatii intime cu el, in momentul in care aceasta fusese retinuta pentru furt. [[FOTO/AUDIO]: Berlusconi: "Imi place viata si imi plac femeile, nu datorez explicatii"]

Citeste si:
PSD îi cere lui Nicolae Bădălău să îşi depună demisia. Fostul...
PSD îi cere lui Nicolae...

Roberto Maroni a declarat ca politia a respectat procedurile legale de identificare a adolescentei Karima El Mahroug (alias Ruby), care fusese retinuta pentru un presupus furt. Ulterior, tanara - care a implinit 18 ani pe 1 noiembrie 2010 - a fost eliberata in custodia lui Nicole Minetti, fostul dentist al lui Berlusconi si reprezentant al PdL in Consiliul Regional.

Citeste si: Sanatatea lui Berlusconi, afectata de noptile pierdute la petreceri

Conflictul Berlusconi-Fini afecteaza stabilitatea din Italia


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.