O dama de companie a dezvaluit numarul de telefon al premierului Italiei, Silvio Berlusconi, in cursul unei emisiuni la postul public de televiziune Rai Due, tanara oferind detalii despre relatiile intime pe care le avea seful Guvernului italian.

In cursul emisiunii "Annozero" de joi seara, transmisa direct din locuinta sa, dama de companie Nadia Macri a incercat sa demonstreze ca a avut relatii cu premierul Berlusconi, prezentand numarul de telefon al sefului Executivului, acoperind cu degetul ultimele trei cifre, informeaza site-ul TGcom.it.

Publicatia Il Giornale, apartinand familiei lui Berlusconi, a denuntat o "intruziune in viata privata" a premierului, criticand postul public de televiziune Rai Due. Potrivit Il Giornale, chiar daca ultimele trei cifre au fost acoperite in cursul transmisiunii directe, numarul de telefon ar fi aparut in intregime pe mai multe site-uri.

Dama de companie Nadia Macri, in varsta de 28 de ani, a fost audiata vineri dimineata de procurorii din Milano in legatura cu prezenta sa la petreceri organizate in vilele lui Silvio Berlusconi. In cursul emisiunii de joi seara, Nadia Macri a declarat ca le-a dezvaluit in octombrie procurorilor ca a avut relatii intime cu Berlusconi de doua ori, fiind recompensata de fiecare data cu cate 5.000 de euro.

In interviul acordat joi seara, Nadia Macri a povestit ca, pe 24 aprilie 2010, a fost la o petrecere organizata intr-o vila a premierului, precizand ca "sapte-opt tinere mergeau pe rand la Berlusconi, care le astepta dezbracat intr-o cada de hidromasaj". Ulterior, potrivit tinerei, damele de companie erau invitate intr-o camera unde intretineau relatii intime cu premierul italian.

Nadia Macri a precizat ca la petrecere a vazut-o si pe minora marocana "Ruby", fara a spune daca aceasta a intretinut relatii sexuale cu Berlusconi. [Silvio Berlusconi pierde sustinerea Vaticanului din cauza "Rubygate"]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.