Brad Pitt este cercetat de Protectia Copilului si Politia din Los Angeles, pentru abuz verbal si fizic asupra copiilor sai, motiv care ar fi determinat si decizia de divort, informeaza tmz.com.

Potrivit unor surse citate de tmz.com, un incident a avut loc miercurea trecuta intr-un avion privat cand actorul ar fi inceput sa tipe si sa aiba un comportament agresiv fata de copii.

Actorul ar fi continuat scandalul si dupa aterizarea avionului, pe pista aeroportului, unde a inrtentionat chiar sa plece cu un camion de combustibil. Apoi, un martor a facut o sesizare, sub protectia anonimatului, la serviciile sociale din Los Angeles, noteaza stirileprotv.ro.

Raportul indica faptul ca actorul se afla sub influenta bauturilor alcoolice in momentul incidentului, scrie revista People.

Se pare ca acesta intamplare a determinat actrita sa decida sa puna capat casniciei lor.

Insa, o persoana din anturajul actorului este de alta parere: "El trateaza problema foarte in serios si spune ca nu a comis niciun abuz asupra copiilor. Este regretabil ca oamenii continua sa-l prezinte in cel mai rau mod posibil".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.