Lady Gaga l-a intalnit pe Dalai Lama, liderul spiritual din Tibet la o conferinta din Indianapolis pentru a discuta despre compasiune si metode de meditatie.

Cantareata a realizat o o selectie de intrebari de pe retelele de socializare, pentru ca liderul spiritual sa ofere raspunsuri cu privire la modul in care oamenii pot trece peste suferinte. "Atunci cand treci printr-o situatie tragica, nu evita suferinta, priveste-o dintr-un unghi mai profund, mai cuprinzator. Multe lucruri pozitiv, fericite sunt de descoperit astfel. Daca privesti atent si in detaliu o problema, pare irezolvabila. Insa daca o vezi cuprinzator, vezi lucrurile pozitive", a raspuns Dalai Lama, citat de usatoday.com.

Lady Gaga si Dalai Lama s-au remarcat prin discursurile si actiunile publice care incurajeaza compasiunea si toleranta, scrie mediafax.

Citeste mai mult aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.