Stefan Banica Jr, fostul sot al zanei Andreea Marin, a anuntat miercuri pentru presa ca are o relatie cu Lavinia Parva, aceeasi femeie despre care s-a speculat ca ar fi amanta cantaretului in 2011.
Andreea Marin a tratat informatia ca pe un fapt divers, cu detasare si chiar cu ironie. Intrebata de un reporter ProTV despre ce parere are despre faptul ca fostul ei sot se intalneste cu Lavinia in miez de noapte, Andreea a avut un raspuns cel putin interesant, din care reiese ca relatia lui Stefan cu artista din urma cu doi ani a fost reala.

"Ma deranjau lucrurile care se intamplau in timpul casniciei mele. Si m-ar fi deranjat ce se intampla atunci. Nu ma intereseaza relatiile fostului meu sot. Ma intereseaza ca eu sa am o relatie pe care sa nu o ascund si sa nu imi fie rusine in fata copilului meu. Suntem doi oameni maturi si fiecare isi asuma tot ce face", a declarat Andreea Marin, citat de libertatea.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.