Modelul Gia Allemand, fosta concurenta la editia americana a reality-show-ului de televiziune "Burlacul", s-a sinucis la varsta de 29 de ani.

Gia Allemand a fost gasita in stare de inconstienta in locuinta sa de catre iubitul ei, Ryan Anderson, care a transportat-o imediat la un spital din New Orleans, unde victima a fost conectata imediat la aparatele de intretinere a functiilor vitale.

Gia Allemand a fost deconectata de la acele aparate, miercuri, dupa ce medicii au constatat ca pacienta suferise "o pierdere critica a functiilor cerebrale".

Gia Allemand a devenit cunoscuta in calitate de model pentru brandul Maxim, insa celebritatea a venit odata cu participarea la cel de-al 14-lea sezon al emisiunii "Burlacul" ("The Bachelor") in 2010, in care a reusit sa se califice in finala concursului, pe care a pierdut-o insa in fata concurentei Vienna Girardi, desemnata castigatoare de "Burlacul" Jake Pavelka. Gia a participat la editiile urmatoare ale show-ului si la doua continuari ale acestuia - "The Bachelorette" si "The Bachelor Pad", continuand sa lucreze in acelasi timp ca model.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.