Echipa Pro pregateste o emisiune-concurs - “Patru nunti si-o provocare” - , la care va participa si un cuplu de homosexuali!

In cadrul emisiunii, patru cupluri se vor intrece intre ele pentru sansa de a castiga premiul cel mare - o nunta de vis urmata de o luina de miere de neuitat, scrie libertatea.ro.

“Scenariul emisiunii cuprinde, pe langa secvente care sa contureze viata respectivelor cupluri (cum s-au cunoscut, ce i-a legat unul de celalalt, momente fericite sau mai putin reusite din viata lor, povestea lor in general) si oficierea unor cununii de catre preoti”, ne-au dezvaluit surse din cadrul ProTV.

Dupa ce etapa preselectiilor nationale s-a incheiat, juriul a decis ca in cursa pentru premiul cel mare - o nunta de vis, urmata de o luna de miere de neuitat organizate de trustul Media Pro -, sa ramana patru cupluri. Astfel, au ramas in finala trei cupluri heterosexuale, formate din mire si mireasa, si, se pare, unul mai putin obisnuit, format din doi barbati, homosexuali, care vor sa-si uneasca destinele fara sa le pese de prejudecatile romanilor neobisnuiti cu astfel de show-uri.

Producatorii emisiunii insa au avut de-a face cu intoleranta fata de conceptul lor la alte nivele, cum ar fi cel ecleziastic.

“In cazul celor trei cupluri formate din femei si barbati, nu au existat probleme in a colabora cu Biserica Ortodoxa Romana, insa cand a fost vorba sa-i cununam pe cei doi homosexuali, ne-am lovit de un refuz categoric. Biserica nici nu a vrut sa auda! De aceea, pentru bunul mers al emisiunii care putea fi in pericol de a fi data peste cap, am adus, din zona Marii Britanii, o preoteasa de o alta confesiune, care a oficiat slujba. Totul s-a desfasurat pe malul Lacului Buftea, chiar pe platourile de filmare, unde cei doi homosexuali au fost cununati”.

In cazul in care homosexualii vor fura inimile juriului si vor obtine mai multe puncte decat concurentii lor heterosexuali, organizatorii concursului vor trebui sa gaseasca o tara in care legislatia permite oficierea si in actele civile a casatoriei intre doua persoane de acelasi sex, pentru ca, astfel, cei doi iubiti sa-si poata primi premiul cel mare.

Citeste si:
Ada Galeș a trăit experiența vieții sale în America Express. Ce...
Ada Galeș a trăit experiența...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.