Echipa filmului "Pozitia copilului" a adus, ieri, in Romania trofeul "Ursul de Aur" pentru cel mai bun film, pe care l-a primit sambata seara.

“A fost coplesitor. Nici pana acum nu ne-am revenit”. Au fost primele cuvinte ale regizorului Calin Peter Netzer, care a ajuns, ieri, in Romania, dupa ce a castigat trofeul “Ursul de Aur” la Festivalul de la Berlin.

De abia intorsi de la Festivalul de la Berlin, regizorul Calin Peter Netzer, producatorul Ada Solomon si o parte din actorii care fac parte din distributie, intre care Bogdan Dumitrache, au fost asteptati la Aeroportul "Henri Coanda" din Bucuresti de prieteni si admiratori. In jurul orei 12.45, aeroportul s-a transformat in scena premiantilor de la Berlinala. Apaludati si primiti cu flori, acestia de abia si-au stapanit emotiile.

"A fost coplesitor. Nici pana acum nu mi-am revenit. Filmul a fost bine primit si de presa, si de critici, si de spectatori, si de jurii. Aprecierea a fost unanima. Wong Kar Wai mi-a spus ca filmul «Pozitia copilului» este o capodopera si ca este sincer cand imi spune asta. Mi-a strans mana doua minute. M-a emotionant foarte tare", a spus Calin Netzer, transmite Mediafax.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.