Avocatii Nino D'Avirro si Michele Ducci au afirmat ca reactia atacantului Adrian Mutu, care a agresat un chelner la Florenta, este urmare a unor serii repetate de ofense rasiste si amenintari ca va avea aceeasi soarta cu a Maricicai Hahaianu, romanca de 32 de ani, batuta la Roma si care a decedat.
"A fost o reactie la o serie repetata de ofense rasiste si la amenintarea ca va avea aceeasi soarta cu romanca ucisa de un pumn in metroul de la Roma", au anuntat avocatii Nino D'Avirro si Michele Ducci, conform MEDIAFAX.

  • Avocatul lui Adrian Mutu, Michele Ducci, a declarat la Sky Sport, ca atacantul roman este dezamagit de cele intamplate in noaptea de vineri spre sambata, cand a batut un ospatar, dar a precizat ca se antreneaza normal, informeaza calcionews24.com.

"Adrian este bine si in aceasta dimineata (n.r. - luni dimineata) a mers la antrenament. Despre incidentul de vineri noapte pot spune ca el a fost provocat. Vrem ca acest caz sa se inchida cat mai repede, pentru bine jucatorului. Mai intai trebuie sa vedem cat de grave sunt leziunile ospatarului, deoarece de aici pot aparea o serie de consecinte penale. Mutu este dezamagit de cele intamplate, dar se concentreaza pe revenirea in teren", a spus Ducci, potrivit MEDIAFAX.

Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a batut un ospatar intr-un local din centrul Florentei, in noaptea de vineri spre sambata, barbatul lovit de roman urmand sa aiba nevoie de 25 de zile de ingrijiri medicale. In momentul in care Politia a ajuns la locul incidentului, Adrian Mutu nu se mai afla acolo. Chelnerul in varsta de 28 de ani din Kosovo a prezentat o plangere impotriva lui Adrian Mutu. Tanarul, care a fost externat din spitalul Santa Maria Nouva la cateva ore dupa incident, a suferit "o trauma contuziva cranio-faciala cu multiple escoriatii, contuzii la torace si abdomen si o fractura de piramida nazala". [Mutu risca inchisoare pana la trei ani]

Maricica Hahaianu, o asistenta medicala in varsta de 32 de ani, a fost batuta , in 8 octombrie, in statia de metrou Anagnina (Roma) de italianul Alessio Burtone, in varsta de 20 de ani. O discutie mai aprinsa a degenerat, iar italianul i-a dat un pumn romancei, care a cazut si s-a lovit cu capul de beton. Femeia a fost transportata de urgenta la Spitalul Casilino din Roma si a fost supusa unei interventii chirurgicale. Miercurea trecuta, romanca iesise din coma, dar starea ei era in continuare foarte grava. In 15 octombrie, medicii italieni anuntasera ca romanca in varsta de 32 de ani intrase in coma ireversibila, avand "edem cerebral grav". Dupa cateva ore, Maricica Hahaianu a murit.

Citeste si:
Un român a vrut să agațe o prostituată la Roma și a dat peste soția sa
A vrut să agațe o prostituată...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.