Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a batut un ospatar intr-un local din centrul Florentei, in noaptea de vineri spre sambata, barbatul lovit de roman urmand sa aiba nevoie de 25 de zile de ingrijiri medicale, informeaza agentia Ansa.

Potrivit sursei citate, Mutu l-a lovit cu pumnul in fata pe ospatar, un iugoslav in varsta de 28 de ani, care a suferit o fractura de piramida nazala si este internat in spitalul Santa Maria Nuova.

Conform martorilor, in jurul orei 05.00 Mutu a cerut ca lui si altor doi prieteni sa li se mai aduca o sticla cu bautura, iar apoi cei trei s-au ridicat si au vrut sa plece. Ospatarul i-a oprit, cerandu-le sa achite consumatia, dar Mutu a replicat ca are cont deschis la proprietarul clubului. Acesta din urma a intervenit pentru a clarifica situatia, dar fotbalistul roman i-a adresat cuvinte jignitoare ospatarului, care a raspuns la fel. Atunci, Mutu l-a lovit cu pumnul pe ospatar si dupa ce acesta a cazut, a continuat sa il loveasca in piept, transmite MEDIAFAX.

In momentul in care Politia a ajuns la locul incidentului, Adrian Mutu nu se mai afla acolo. Ospatarul inca nu a depus plangere impotriva fotbalistului.

Adrian Mutu a mai fost implicat intr-un incident la Florenta, la 16 aprilie, de acea data alaturi de sotia sa Consuelo, in timp ce se intoarceau acasa dupa o noapte petrecuta la "Cavalli Club" din Florenta, alaturi de doi prieteni. Mutu si sotia sa ar fi parasit localul din Florenta in jurul orei 02.00 si s-au indreptat catre masinile ce erau parcate in Piazza del Carmine, moment in care au fost abordati de doi necunoscuti, care i-au facut avansuri sotiei atacantului roman. In acest moment, ar fi intervenit Mutu, Buti si Gruosi, pentru a-i indeparta pe cei doi necunoscuti, dar acestia l-au lovit cu palma pe Buti si cu pumnul pe Gruosi.

De asemenea, in 2006 Mutu a fost acuzat ca ar fi lovit un angajat al unui restaurant din Constanta, incident care ar fi avut loc in camera fotbalistului. Adrian Mutu a negat acuzatiile barbatului respectiv.

Citeste si:
Adrian Mutu a trecut prin momente grele. Ce poreclă avea fostul...
Adrian Mutu a trecut prin...

Atacantul Adrian Mutu este suspendat pana pe data de 29 octombrie, dupa ce a fost depistat pozitiv cu sibutramina la inceputul acestui an. El ar putea reveni pe teren in partida Catania - Fiorentina, din 31 octombrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.