Adrian Mutu a trecut prin momente grele în trecut, iar într-un interviu pe care acesta l-a acordat recent, și-a pus sufletul pe față și a vorbit despre acestea, dar și despre felul în care a reușit să treacă peste ele. Cine i-a fost alături fostului fotbalist!

Adrian Mutu, despre cele mai grele momente din viața sa

Adrian Mutu, ca orice om, a trecut și el prin momente grele de-a lungul carierei sale și a vorbit despre acestea, în cadrul podcast-ului ”Vreau să știu” moderat de Cătălin Oprișan. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că antrenorul a fost găsit, în septembrie 2004, a fost prins consumând substanțe interzis, iar mai apoi a fost concediat de clubul Chelsea şi suspendat 7 luni. Situația prin care a trecut a fost una exrem de grea pentru el și au trecut șapte ani, până la recuperarea sa completă și a reușit să își revină doar cu ajutorul unui psiholog.

"Din 2003 până în 2013, psihologul a fost alături de mine, de două ori pe an venea să stea două săptămâni oriunde eram eu în lumea asta." a povestit Adrian Mutu, în cadrul podcast-ului amintit.

Adrian Mutu a vorbit, la un moment dat, despre porecla pe care a primit-o din partea unui coleg. Acesta a povestit și care a fost momentul în care s-a ales cu această poreclă, pe care ceilalți băieți au considerat-o amuzantă și pe care i-au adresat-o multă vreme. La vremea respectivă, fostului fotbalist i se spunea ”brontozaurul”, deoarece mânca mai multe porții de mâncare în același timp.

Mai apoi, a avut un un turneu în Ucraina pe care l-a și câștigat datorită faptului că a jucat foarte bine, iar adversarii au întrebat cum se numește și pentru că nu i-au înțeles prea bine porecla, îl numeau „Broni” și așa i-a rămas de la 10 ani până la finalul junioratului. La final, acesta a mărturisit că și în momentul acesta, dacă îl strigă în felul acesta pe stradă, întoarce capul.

Citeste si:
Adrian Mutu, declarații despre căsniciile eșuate. A mai vorbit și...
Adrian Mutu, declarații...

”Mâncam la cantină și pe vremea aia rupeam grișul cu lapte. Era o delicatesă. Atunci venea în cănile alea de aluminiu, am mâncat vreo 5-6 porții, am mâncat până mi-a venit rău. Și când m-a văzut Mihai Ianovschi mi-a zis: Bă, mănânci ca un brontozaur! Când au auzit băieții, au râs și așa mi-a rămas, dar nu pentru mult timp. Apoi mă strigau Bronto, era mai simplu.

Peste un timp am fost la un turneu în Ucraina, am jucat foarte bine, am și câștigat turneul. Ucrainenii voiau să mă strige, au întrebat cum mă cheamă și ai noștri au spus: Bronto. Ei n-au înțeles prea bine și mă strigau Broni, Broni, Broni! Și Broni mi-a rămas de la 10 ani până la finalul junioratului. Dacă mă strigă cineva Broni pe stradă, mă întorc.”, a mai zis fostul fotbalistul.

Citeste si:
Adrian Mutu, după victoria cu Dinamo: „Nu trebuie să facem prea...
Adrian Mutu, după victoria cu...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Noiembrie 2022 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.