Adrian Mutu a acceptat invitația de a participa la un podcast unde a vorbit despre căsniciile sale eșuate, dar și despre perioada în care s-a confruntat cu drogurile și care nu a fost tocmai una dintre cele mai bune din viața sa. De asemenea, antrenorul echipei Rapid București a recunoscut faptul că a apelat la ajutorul unui psiholog, pentru a se vindeca.

Adrian Mutu, declarații despre trecutul lui

Actualul antrenor al echipei Rapid București a acceptat invitația lui Codin Maticiuc de a purta o discuție liberă, în cadrul podcast-ului pe care acesta îl moderează pe YouTube, unde a făcut o serie de dezvăluiri tulburătoare despre trecutul lui. Acesta se află deja la al treilea mariaj, semn că nu a avut prea mare noroc în ceea ce privește femeile care au trecut prin viața sa. El a spus că a reușit să învețe câte ceva din toate lucrurile pe care le-a trăit până acum, chiar și din relațiile eșuate, pentru că în absența lor nu ar fi devenit omul care este astăzi cu bune, dar și cu rele.

”Mi-am dat seama că sunt, de fapt, exemplu pentru toată lumea. Sunt chiar exemplu. Eu nu am rămas acolo. Și căsătoriile eșuate pe care le-am avut m-au adus unde sunt pentru că am învățat din ele. De aceea acum am o relație de șapte ani, am un copil, am o relație bună cu copiii mei, sunt antrenor.”, a declarat Adrian Mutu în podcast-ul moderat de Codin Maticiuc și de Cosmin Natanticu.

Anii de glorie ai lui Adrian Mutu au fost anii 2000, când avea un succes la care cei de vârsta lui nici măcar nu aveau curajul să viseze. Acesta a reușit să ajungă la echipa Chelsea și, de asemenea, să se facă remarcat în cadrul echipei, iar cuvintele de laudă au continuat să vină la adresa sa până când i s-a făcut un test și s-a aflat că a consumat cocaină.

Acel episod ar fi putut să îl coste întreaga lui carieră în lumea fotbalului, dar acest lucru nu s-a întâmplat, deoarece a apelat la timp la ajutorul unui psiholog. De asemenea, Adrian Mutu a spus că se consideră un exemplu, deoarece și-a revenit după ce a fost foarte, foarte jos. La cei 43 de ani ai săi, antrenorul echipei Rapid București a mai zis și că ani la rând i-a fost rușine de ceea ce a făcut.

Citeste si:
Gigi Becali, declarații total neașteptate despre situația lui...
Gigi Becali, declarații total...

”Eu chiar sunt un exemplu de ce înseamnă să-ți revii atunci când ești jos. (…) Am trecut prin iad și știu cum e (…) Tineretul trebuie să fie pregătit așa cum nu am fost eu când s-a întâmplat. Mulți ani de zile am trăit o rușine pentru ceea ce am făcut. Nu înțelegeam de ce, până am fost și am vorbit cu persoane care sunt capabile să îți pună ordine în gânduri și să te ajute să te înțelegi mai bine”, a mai zis acesta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 August 2022 - 03 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.