Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, care conform presei italiene a batut angajatul unui local din Florenta, in noaptea de vineri spre sambata, ar putea risca o condamnare la inchisoare intre trei luni si trei ani, conform Codului Penal, informeaza tuttomercatoweb.com.

"Deocamdata Mutu nu a fost denuntat, dar victima l-a acuzat de agresiune. Amenda pe care ar putea sa i-o dea clubul pare ceva evident. Insa altele sunt consecintele care ar putea aparea dupa ce s-a intamplat in aceasta noapte. In baza articolului 582 din Codul Penal, Mutu ar putea risca intre trei luni si trei ani de inchisoare . Depinde si de perioada de spitalizare a victimei agresiunii. Leziunile cauzate de Mutu sunt minore, dar implica o perioada de refacere de peste 20 de zile", noteaza sursa citata.

Cotidianul La Repubblica noteaza ca, conform barbatului agresat, incidentul a avut loc in discoteca Full Up, din centrul istoric al orasului Florenta. Mutu ar fi ajuns la discoteca la ora 03.30, insotit de doi prieteni si s-au asezat intr-un separeu. Dupa aproximativ o ora, fotbalistul si insotitorii sai au spus ca vor sa plece si au cerut nota de plata. Dar in momentul in care chelnerul a aparut cu nota, cei trei nu mai erau acolo. Tanarul a iesit din local si i-a gasit pe cei trei, carora le-a cerut sa achite consumatia. Mutu i-a spus ca va plati "dupa" si ca va discuta cu patronul clubului. Fotbalistul s-a indepartat apoi, spunand ca si-a pierdut portofelul si ca trebuie sa plece acasa ca sa ia bani. Dupa 20 de minute, Mutu s-a intors, a discutat cu patronul si a achitat consumatia, in timp ce chelnerul facea curatenie in localul care urma sa se inchida. Patronul a dorit sa clarifice situatia si l-a chemat afara pe chelner, iar tanarul respectiv a spus ca si-a cerut scuze pentru neintelegere, dar a existat o disputa verbala, in care fotbalistul l-ar fi ofensat pe chelner. La un moment dat, Adrian Mutu l-ar fi lovit cu pumnul in spranceana pe chelner, care a incercat sa se apere, dar s-a impiedicat si a cazut la pamant. Atunci, Mutu l-a lovit cu picioarele, ranindu-l, dupa care fotbalistul s-a suit in masina sa Porsche Cayenne si a plecat, transmite MEDIAFAX.

Potrivit agentiei Ansa, chelnerul in varsta de 28 de ani din Kosovo a prezentat o plangere impotriva lui Adrian Mutu. Tanarul, care a fost externat din spitalul Santa Maria Nouva la cateva ore dupa incident, a suferit "o trauma contuziva cranio-faciala cu multiple escoriatii, contuzii la torace si abdomen si o fractura de piramida nazala".

Violaplanet.com noteaza ca Adrian Mutu s-a antrenat normal, sambata dimineata, dupa incidentul in care a fost implicat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.