Bucuria frumoasei cantarete Jennifer Lopez si a sotului ei Marc Anthony s-a dublat ieri dimineata cand au devenit pentru prima oara parinti
Potrivit Cancan, Jennifer Lopez a adus pe lume o fetita de 2,5 kilograme, Emme, si un baietel de 3 kilograme, Max, nascuti la doar cateva minute distanta unul de celalalt.

Gemenii s-au nascut vineri dimineata intr-un spital din Long Island, New York, anuntul fiind facut in exclusivitate pentru revista People de catre managerul lui J-Lo, Simon Fields.

“Jenifer si Marc sunt foarte multumiti, entuziasmati si in al noualea cer”, a declarat Simon Field.

Cantareata s-a internat, marti, intr-un salon privat din cadrul spitalului universitar North Shore, aranjat special cu mobila la cerere si cu mai multe obiecte preferate de diva, printre care se numara paravane, canapea din piele cafenie, parchet si doua televizoare cu plasma gigantice, relateaza Click.

“A vrut neaparat pat din piele de culoare maron si doua patuturi speciale pentru copii, ca sa-i poata avea tot timpul langa ea. In plus, toate decoratiunile interioare au fost de culoare alba", a dezvaluit o angajata a clinicii, potrivit Cancan.

Potrivit pagesix.com Jennifer Lopez va avea parte de un tratament foarte bun pe toata durata recuperarii dupa nastere. Proaspata mamica are parte de toata caldura unui camin in spitalul universitar North Shore, unde isi "va petrece" convalescenta la pavilionul "Nine Monti", o unitate speciala a spitalului rezervata nasterilor VIP-urilor.

Vestea cea mare a fost facuta public anul trecut in timpul unui concert din Miami dar confirmarea ca Jennifer va avea gemeni a fost facuta luna trecuta de tatalui ei, relateaza Hollywod.com

Daca pentru Jennifer, gemenii, sunt primii ei copii, Marck mai are trei copii dintr-o casatorie anterioara.

Potrivit Daily Mail, urmatoarea vedeta de la Hollywod care asteapta gemeni este Jesica Alba.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.