CULISE. "Averea" publica azi al doilea episod despre trecutul incredibil al Monicai Gabor. La doar 16 ani, aceasta a lucrat timp de-o vara, in 2003, in obscurul bar de striptease "Armando" din Bacau.

La mijlocul lunii septembrie a acelui an, Monica ar fi trebuit, in mod normal, sa inceapa scoala. Era in clasa a XI-a. A renuntat insa, inghetand anul 2003-2004. I se promisese de catre "protectorii" ei din Bacau - despre care ati putut citi in editia de
Minora de atunci Monica Gabor a pozat ca un fotomodel in barul de streptease "Armando", impreuna cu Dinu Damaschin, personajul care a scapat-o din mainile mafiei tiganesti sambata a ziarului - o cariera de succes in modelling la Bucuresti. Insotita de prietena ei, o anume Mihaela, Monica a parasit astfel Bacaul in 3 octombrie 2003.

S-a refugiat intr-un bordel

Potrivit lui Dinu Damaschin (reprezentantul Societatii Internationale pentru Drepturile Omului din Bacau, pe care Monica il rugase sa o scape din ghearele mafiei tiganesti), fetei i se aranjase ca, intr-o prima faza, sa fie cazata in Hotelul Bulevard din Capitala, unde sa si lucreze. Hotelul era patronat de multimiliardarul Corneliu Iacobov, care la acea vreme controla si combinatul RAFO de la Onesti. Administrator la "Bulevard" era un anume Mitica, fost sef de sala, care ar fi finul ex-ministrului Turismului, Dan Matei Agathon!

In 3 octombrie 2003, Monica a ajuns la "Bulevard". Era seara. "Acolo, Mitica a atacat-o pe Monica, propunandu-i sa se culce cu ea, si, speriata, m-a sunat sa o scot de la hotel. Am sunat un prieten de-al meu, care il stia pe "imparatul" Nutu Camataru. A dat Nutu telefon si Monica s-a mutat la el, la hotel, undeva pe strada Merisani!"

Adresa lui Nutu, in agenda personala a Monicai

Locatia la care se refera Dinu Damaschin este un fost "cuib de nebunii" patronat de Nutu Camataru, iar adresa apare si in agenda personala a Monicai. Reporterii "Averea" au intrat in posesia acestei agende, in care - pe doua file (vezi facsimil) - sunt trecute numarul de mobil de la acea data al lui Nutu Camataru, adresa hotelului de pe Merisani si numarul de telefon fix de la "Bulevard".

Dupa arestarea lui Nutu Camataru, procurorii au perchezitionat inclusiv stabilimentul despre care vorbeste Dinu Damaschin si care apare in agenda Monicai. Acolo s-a descoperit aparatura de inregistrare audio-video, disimulata in vaze de flori, lustre sau oglinzi, iar Parchetul a aratat ca, de fapt, hotelul era un bordel!

Filiera Spania

Altfel, inainte sa renunte la scoala (n.red. - pe care Monica a reluat-o in 2004!) si sa paraseasca Bacaul, viitoarea doamna Columbeanu ar fi atras-o si pe verisoara ei in acest joc periculos.

Declaratia pe care o prezentam integral in pagina 5 vorbeste de la sine. Adina Lungu povestea in 1 august 2003 ca i se propusese de catre un anume Radu Duta, "mana dreapta a lui Clamparu", sa fie prostituata in Spania, contra unei sume de 1.000-2.000 de euro!

Administratorul de la "Bulevard" isi aminteste de Monica

Contactat de "Averea", administratorul Mitica de la Hotelul "Bulevard" a confirmat partial incidentul din 2003 cu Monica Gabor: "Imi amintesc ca a fost atunci la mine la hotel si ca a plecat, dar nu pentru ca am tras eu de ea! Nu stiu cine mi-a prezentat-o! Pe Nutu Camataru il cunosc foarte bine, dar nu imi amintesc daca m-a sunat pentru Monica si nu stiu daca s-a dus ulterior la hotelul lui!"

Nevasta lui Radu Duta: "Saraca Monica era bagata in patul unor personalitati care erau apoi santajate!"

Temutul Ion Clamparu, nas la un botez in Bacau

REPLICA-BOMBA. Radu Duta, personajul despre care Monica Gabor afirma in declaratia ei - publicata in editia de sambata a ziarului nostru - ca ar fi racolat-o si ar fi incercat sa o plaseze ca amanta a unui afacerist, sustine ca nu are niciun amestec in trecutul Monicai. Radu Duta il ataca pe Dinu Damaschin, despre care declara ca ar fi un impostor!
Sotia lui Radu Duta, Elena, al carui nume a fost vehiculat in aceasta poveste, a aruncat bomba: "Saraca Monica era bagata in patul unor personalitati din Bacau, care erau apoi santajate de Dinu Damaschin pentru ca acceptau relatii cu o minora!

Stim, mai mult, ca acesta racola fete pe care le punea sa se prostitueze si pe care ulterior le ducea sa sune pe la usi cu tot felul de oferte. Ii soca pe barbati cu tineretea lor si cu frumusetea dupa care le punea pe fete sa dea declaratii despre relatiile pe care le-au avut si ii santaja pe cei care cadeau in plasa lui. In aceasta situatie s-a aflat si biata Monica Gabor si multe alte fete. Eu personal am vazut-o pe Monica batuta de Dinu Damaschin. Le batea pe fete doar cu genunchii in gura.

Monica a fugit de la el dupa ce nu a mai suportat sa fie batuta!" Pe de alta parte, Radu Duta a afirmat ca a fost apropiat de Dinu Damaschin, caruia "ii dadeam bani doar asa, ca imi era mila de el!"

Declaratia verisoarei Monicai Gabor la centrul Societatii Internationale pentru Drepturile Omului Bacau

"Subsemnata, Lungu Adina (...) declar urmatoarele:
In ziua de 31.07.2003 am facut cunostinta cu Radu Duta, la restaurantul Nostradamus, prin intermediul verisoarei mele Monica Gabor. Acesta dorea cu insistenta sa vorbeasca intre patru ochi cu mine. Dupa aceasta intalnire am plecat la Hotel Moldova cu Monica sa bem o cafea. Aici eu am primit un telefon de la Radu Duta sa merg imediat cu un taxi pe strada Miron Costin, nr. 85 sa discutam. Insa aceasta intalnire a fost amanata pana mai spre seara. Am fost luata de catre Radu de la locuinta verisoarei mele si dusa la el acasa. Intre timp am auzit o convorbire telefonica intre Radu si fosta lui sotie. Acesta era foarte nervos din pricina faptului ca fosta lui sotie, Elena, a facut avort. Ajunsi acasa la el, Radu era foarte incordat din pricina fostei sale sotii.

In ghearele retelei de proxenetism a lui Clamparu

Dupa toate acestea am inceput sa tratam "afacerea" pe care se presupunea ca mi-o propune. Datoria lui era sa imi faca pasaport in urmatoarea saptamana. Trebuia sa fiu dusa intr-un club, in Spania, unde trebuia sa intretin relatii sexuale cu clientii, printre care si sex oral, specificand doar cu prezervativ: "Nimic nu se face fara prezervativ". Cand a venit vorba de Dinu Damaschin (n.r. - reprezentantul Societatii Internationale pentru Drepturile Omului Bacau), Radu a zis ca nu este nicio problema, ca el nu trebuie sa afle nimic, Duta fiind mana dreapta a lui Ion Clamparu. Am fost nevoita sa jur ca toate vorbele din aceasta seara nu vor ajunge la Dinu Damaschin.

Mi-a promis ca acolo daca ma voi purta frumos va fi posibil sa raman cu el, sa stau cu el in casa. Mi-a promis ca nimeni nu se va lua de mine si ca pot avea pe seara clienti incat sa ajung la suma de 1000-2000 suma impartita cu el jumatate-jumatate.

"Profesorul" de sex oral

El a dat de inteles ca vrea sa se culce cu mine iar eu nu m-am opus pentru a-l face sa prinda incredere in mine. Insa el a dorit mai mult, a dorit sa-i fac sex oral. Cand a auzit ca nu stiu sa fac el mi-a propus ca ma invata el ca sa imi fie mai usor cand ajung acolo. Insa eu am refuzat si nu a mai insistat. Dimineata cand m-a trezit mi-a explicat ce sa ii spun lui Dinu Damaschin ca sa nu afle de afacere. Trebuia sa ii spun lui D.D. ca eu pur si simplu nu am vorbit nimic cu Radu din cauza discutiilor aprinse cu fosta lui sotie urmand ca eu sa fi dormit pe canapea in sufragerie iar el in dormitor.

Am fost dusa acasa la verisoara mea, Monica de catre Radu cu ideea sa ma ia de acolo si sa ma duca acasa, in Targu Ocna si nu stiu ce s-a mai intamplat ca eu am urcat sus, Radu sa-si ia motorina si nu l-am mai vazut, nu a mai dat nici un semn de viata in dimineata aia.
Data: 01.08.2003"

(Titlul si intertitlurile apartin redactiei)

Si-a invitat personal familia la nunta

REVEDERE. Cu o saptamana inaintea nuntii, iubita lui Irinel Columbeanu a ajuns vineri la pranz, la Bacau, unde s-a reintalnit cu sora ei, Ramona. Paparazzii ziarului "Averea" le-au surprins pe cele doua surori iesind dintr-un boutique din fata blocului in care locuieste familia Gabor, pe strada Aprodul Purice. Eleganta, Monica (19 ani) nu s-a sinchisit sa care vreuna dintre plasele cu cumparaturi, lasand povara pe umerii Ramonei (17 ani). Viitoarea sotie a lui Columbeanu a evitat sa discute cu "Averea" despre motivul vizitei la Bacau: "Nu vorbesc cu ziaristii! De asta nu voiam sa ajung la Bacau, ca aflati imediat!" O fosta colega de-ale Monicai ne-a marturisit, in schimb, ca ea a tinut sa-si invite personal familia la nunta si sa o astepte acasa pe mama ei, Veronica, care a revenit, vineri seara, de la munca din Italia.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.