Dan Chisu a avut revelatia vietii lui, reusind sa se surprinda chiar pe sine. A hotarat sa-si intemeieze o familie. Dupa ce a avut parte in tinerete de o casatorie neconsumata, acum vrea sa se insoare si sa aiba un copil. Mai ramane sa-si intalneasca si femeia potrivita.

Dupa ce i-a fost pus in gura ca se insoara cu un fost manechin, Rosana Oprea, Dan Chisu ne-a dezmintit ieri telefonic stirea cum ca o va duce la altar pe frumoasa blonda.

'Am avut marea revelatie>>

"Eu, care toata viata am avut numai ganduri ca voi ramane burlac, am avut marea revelatie. Cand ignori ceva, dupa ani de zile umbli printre amintiri si vezi ca mintea de acum parca nu a facut cea mai buna miscare atunci", ne-a marturisit Dan. "Am reusit sa fac o analiza pertinenta. E vorba de o schimbare de opinie: daca inainte eram nebautor, acum m-am decis sa beau, daca inainte eram nefumator, acum vreau sa fumez, daca inainte eram burlac, acum imi doresc sa ma casatoresc."

'Mi-am deschis mintea>>

Chisu ne-a spus si ce anume a provocat luarea acestei decizii de a-si intemeia o familie.

"Mi-am recitit cartea 'Singur sub dus>> si am constientizat marea tristete a personajului meu, care moare de unul singur. Nu imi doresc asta si pentru mine, mi-am deschis mintea. Inainte nici nu ma gandeam vreodata la casatorie, chiar daca intalneam o femeie frumoasa. Pe cat de tare nu am crezut inainte, pe atat de tare cred acum. E ca si cum un ateu convins are parte de o minune si trece la credinta cu aceeasi convingere cu care era ateu."

Rosana, cea mai buna prietena

In ceea ce o priveste pe Rosana Oprea, Dan lamureste lucrurile: "Este cea mai buna prietena a mea. Am avut relatii extraordinare cu ea, la fel si cu Mihaela Radulescu, pentru care ma bucur ca a reusit sa-si gaseasca omul potrivit pentru ea." De asemenea, Chisu intareste cele spuse mai sus: "Este o analiza. M-am gandit si am realizat ca vreau sa ma apuc de ceva nou." Din moment ce s-a hotarat sa isi intemeieze o famile, in jurul varstei de 50 de ani (pe care ii va implini in acest an), ramane de vazut si care va fi norocoasa pe care o va duce la altar, din moment ce zvonul casatoriei lui cu Rosana a fost dezmintit. "Daca va mai aparea vreodata o femeie care sa-mi creeze acel echilibru caruia i-am dat cu sutul in cur de atatea ori, voi face acest pas fie in 2005, fie anul viitor", ne-a marturisit Dan.

'A gustat>> si o casatorie neconsumata

Chisu a mai fost casatorit o singura data, inainte de 1989, insa actorul a tinut sa dezvaluie faptul ca "a fost o casatorie neconsumata, alba, doar ca sa pot pleca din tara". Pe fata, copilul unor prieteni ai lui Dan, o stia de la 14 ani, iar cand aceasta avea 16 ani s-a insurat cu ea.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.