LifeStar 9 Iulie 2012 09:45
Kyle, fiul vitreg in varsta de 11 ani al rapperului american Usher, a fost spitalizat in stare critica, dupa ce a suferit un accident de schi nautic.

Kyle este fiul fostei sotii a muzicianului, Tameka Foster. Potrivit site-ului TMZ.com, in acest weekend, baiatul a fost lovit la cap de o persoana care facea schi nautic.

Usher, in varsta de 33 de ani, s-a despartit de Tameka Foster in 2009, iar divortul lor a fost finalizat in acelasi an. Cantaretul i-a trimis fostei sale sotii - care nu se afla in oras in momentul producerii accidentului - un avion privat, pentru ca aceasta sa poata ajunge cat mai repede la spitalul unde a fost internat fiul ei.

In cursul noptii de duminica spre luni, doctorii au constatat ca baiatul se afla intr-o stare de moarte cerebrala.

Tameka are doi copii cu Usher - Usher Raymond VI, in varsta de patru ani, si Naviyd Ely Raymond, in varsta de trei ani. Kyle este unul dintre cei doi fii pe care Tameka ii are cu fostul ei partener de viata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.