Ultimul test facut pentru borrelia, virusul care provoaca boala Lyme, a iesit negativ in cazul lui Serban Ionescu.

Dupa cele mai recente investigatii medicale, se pare ca actorul sufera de scleroza lateral amiotrofica. Boala Lou Gehrig, cum mai este cunoscuta, duce la pierderea progresiva a celulelor nervoase ale creierului si a maduvei spinarii (neuronii motori).

Starea lui Serban Ionescu s-a agravat

Din pacate, boala nu are remediu iar tratamentul nu poate decat mentine stabilitatea si stapanirea simptomelor, scrie evz.

Jurnalistul Lucian Mandruta a publicat recent pe Facebook un mesaj prin care spune care este de fapt adevarata boala a actorului.

"Serban Ionescu nu are nicio boala Lyme. Are o boala fara leac", a scris acesta in postare, iar apoi a facut referire la faptul ca era cat pe ce sa se cheltuiasca banii populatiei pentru o boala imaginara, lucru care a starnit zeci de comentarii si critici din partea cititorilor.

Serban Ionescu va primi 80 mii lei pentru tratatament din partea Guvernului

“(...) Nici un pacient nu crede un diagnostic onest - dar trist - si cauta cu disperare, ca in supermarket, pana gaseste un pseudo-doctor care ii spune ceva care suna mai bine. Pentru ca exista si prejudecata asta: omul nu trebuie sa afle ce i se intampla. N-avem voie, in Romania, sa murim stiind asta. E firesc. Nici cand traim nu ne intereseaza adevarul. Cum ar fi aceea ca era cat pe ce sa cheltuim banii contribuabilului pentru a se trata o boala imaginara", a scris Lucian Mandruta, potrivit realitatea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.