In ultimele luni, Adele a suferit doua hemoragii la nivelul corzilor vocale si din aceasta cauza a fost nevoita sa-si anuleze turneul din SUA.

Cantareata trebuia sa inceapa pe 7 octombrie un turneu ce cuprindea 10 concerte si toate erau sold-out, dar medicii i-au cerut sa anuleze aceste spectacole daca nu vrea sa-si piarda vocea de tot.

“Nu pot sa cred ca mi se intampla tocmai mie una ca asta. Am urmat sfatul medicilor si am repetat fara sa ma obosesc prea mult”
, a scris Adele pe site-ul sau.

De asemenea, luna trecuta, artista a fost nevoita sa anuleze sase concerte in Marea Britanie din cauza unei infectii respiratorii, relateaza DailyMail.

"Sa cant este viata mea, pasiunea mea, dragostea mea, libertatea mea si, de acum, profesia mea. Nu am alta alegere decat sa ma fac bine, corect si complet, altfel risc sa imi distrug vocea pentru totdeauna", a mai scris Adele, care a postat si o fotografie cu ea pe care apare scris mesajul: "Imi pare rau".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.