Kate Winslet, Vin Diesel, Scarlett Johansson si Jennifer Lopez se numara printre celebritatile din radio, muzica, film si televiziune care vor primi o stea pe Walk of Fame din Los Angeles, in 2012, a anuntat, marti, Camera de Comert din Hollywood.
"Comitetul a selectionat un numar de staruri care vor adauga stralucire bulevardului Walk of Fame anul viitor si vor asigura o experienta unica vizitatorilor din Hollywood, care vor putea astfel sa se opreasca si sa asiste la ceremonia prin care vedeta lor preferata isi va primi o stea pe cel mai renumit bulevard al celebritatilor", a declarat John Pavlik, presedintele Comitetului de selectie pentru includerea in Hollywood Walk of Fame, potrivit MEDIAFAX.


  • Din domeniul cinematografiei au fost selectionati Kate Winslet, Scarlett Johansson, Vin Diesel, John Lasseter, Malcom McDowell, Summer Redstone, Jennifer Aniston si Richard Burton (postum).
  • Din domeniul televiziunii au fost selectionati Valerie Bertinelli, Matt Groening, Mariska Hargitay, Patricia Heaton, Marg Helgenberger, Walter Koenig si Adam West.
  • Din industria muzicala vor primi o stea pe Walk of Fame Jennifer Lopez, Pepe Aguilar, AMERICA, Boyz II Men, Hal David, David Foster, Vince Gill, Ann and Nancy Wilson (Heart) si Barry White (postum).
  • Din domeniul radioului a fost aleasa Ellen K.

Datele la care vor avea loc ceremoniile de dezvelire a stelelor de pe Hollywood Walk of Fame nu au fost deocamdata anuntate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.