Jennifer Lopez a atras toate privirile la finala American Idol, cand a dansat provocator pe scena in timp ce sotul ei, Marc Anthony, interpreta una dintre melodiile lui.

Mark Anthony, invitat special in show-ul de aseara, a interpretat “Aguanile”, o melodie faimoasa a lui Hector Lavoe, in timp ce Jennifer Lopez a dansat pe ritmuri de salsa si a ridicat publicul in picioare. Ei au refacut astfel o scena similara din filmul in care au jucat “El Cantante”.

Jennifer Lopez, care a fost membra a juriului la "American Idol" a purtat o rochie alba scurta, realizata din franjuri, la care a asortat dresuri plasa cu sclipici. Vedeta a dansat provocator langa sotul ei si alaturi de celelalte dansatoare de pe scena.

La finalul reprezentatiei, Marc Anthony i-a soptit sotiei sale ceva la ureche si a sarutat-o in vazul tuturor. "Acum stim ce fac ei acasa", a comentat prezentatorul concursului Ryan Seacrest.


Artista americana, care este casatorita cu cantaretul Marc Anthony si a facut o pauza in cariera in urma cu cativa ani pentru a naste gemeni, in 2008. Vedeta in varsta de 41 de ani a primit titlul de cel mai frumos om din lume din partea revistei People.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.