Celebra actrita nu se da inapoi cand vine vorba de provocari si a acceptat sa defileze pe catwalk in cadrul prezentarii de moda "Fashion For Relief".

Evenimentul a avut loc la Cannes si a fost organizat de Naomi Cambell, in vederea strangerii de fonduri pentru victimele afectate de cutremurul si tsunami-ul din Japonia, scrie DailyMail.

Dupa ce cateva modele s-au dezechilibrat pe podium si chiar au facut cunostinta cu podeaua, prezentarea a fost incheiata cu stil de actrita Jane Fonda, care arata senzational la 73 de ani.


Printre vedetele care au raspuns la apelul supermodelului Naomi Campbell s-a mai numarat si actrita Zoe Saldana, supermodelul Karolina Kurkova si Ivana Trump.


Jane Fonda si Richard Perry s-au logodit in 2009, insa, potrivit presei americane, au renuntat la planurile de nunta, la inceputul anului 2010. De altfel, in luna octombrie, Jane Fonda a declarat in emisiunea "The Oprah Winfrey Show" ca nu se va mai casatori niciodata.

Se pare insa ca actrita americana a fost impresionata de devotamentul partenerului ei de viata, dupa ce a fost diagnosticata cu cancer mamar, si a acceptat sa se casatoreasca cu Richard Perry.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.