Actrita americana Jane Fonda, in varsta de 72 de ani, se va casatori pentru a patra oara, in 2011, potrivit unor informatii aparute in presa americana.

Jane Fonda a suportat la inceputul lunii noiembrie o interventie chirurgicala de extirpare a unei tumori mamare, descoperita cu ocazia unui control medical de rutina. Datorita faptului ca boala a fost detectata intr-un stadiu incipient si pentru ca a fost vorba de o forma neinvaziva de cancer, actrita americana nu va avea nevoie de tratament suplimentar.


Incidentul a determinat-o pe actrita americana sa accepte propunerea in casatorie a partenerului ei de viata, producatorul muzical Richard Perry, care i-a fost alaturi in timpul acestei experiente traumatizante, relateaza MEDIAFAX.

  • Jane Fonda si Richard Perry s-au logodit in 2009, insa, potrivit presei americane, au renuntat la planurile de nunta, la inceputul anului 2010. De altfel, in luna octombrie, Jane Fonda a declarat in emisiunea "The Oprah Winfrey Show" ca nu se va mai casatori niciodata.

Se pare insa ca actrita americana a fost impresionata de devotamentul partenerului ei de viata, dupa ce a fost diagnosticata cu cancer mamar, si a acceptat sa se casatoreasca cu Richard Perry, in 2011, informeaza National Enquirer.
"Richard a fost tare ca o stanca. A ramas alaturi de ea pe parcursul acestei perioade dificile si i-a promis ca va avea grija de ea, indiferent de cat de grava va fi boala. Vazandu-l pe Richard atat de hotarat, Jane a realizat ca el este barbatul potrivit pentru ea. Cancerul i-a schimbat ordinea prioritatilor. El este barbatul viselor ei si Jane vrea sa isi petreaca restul vietii alaturi de el", a declarat o sursa pentru aceeasi publicatie americana.
Actress Jane Fonda and Richard Perry attend the premiere of the romantic musical drama motion picture Burlesque , at Grauman's Chinese Theatre in the Hollywood section of Los Angeles on November 15, 2010. UPI/Jim Ruymen Photo via Newscom
  • Jane Fonda a fost casatorita de trei ori - cu regretatul regizor francez Roger Vadim, cu fostul politician Tom Hayden si cu mogulul industriei media Ted Turner.

Jane Fonda a castigat premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in 1979, pentru rolul din "Intoarcerea acasa", si in 1972, pentru partitura din "Klute".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.