Shakira a cantat sambata in fata unui public de circa 20.000 de persoane, in Piata Constitutiei din Capitala, artista fiind nevoita sa se lupte nu doar cu o ploaie nemiloasa, in prima parte a show-ului, ci si cu raceala spectatorilor, obositi de asteptare si doritori doar de hituri.

Cei aproximativ 20.000 de spectatori din Piata Constitutiei, obositi de ploaia deasa si de vant, au huiduit intarzierea divei.

Pentru ca artista a urcat pe scena mai tarziu, multi n-au mai rezistat in ploaie si au plecat. "E o prostie ce au facut. E lipsa de respect. Pe bilet scria la ora 7.00 sa venim. Suntem de la 7.00, acum nu se grebasec deloc. Este 9 si ...", a declarat un spectator, scrie Realitatea.net.

Altii au fost hotarati sa nu cedeze in fata ploii. "Ne uda, stam in ploaie, ce sa facem?", a declarat un alt spectator.

Shakira a aparut pe scena la 21.30, in pantaloni negri mulati si cu un top argintiu, relateaza MEDIAFAX.

"Buna seara, Bucuresti!", a strigat artista publicului roman. "In ciuda ploii, ne vom simti bine. Sunt aici pentru voi. In seara asta, sunt a voastra" - acestea au fost primele cuvinte care au entuziasmat spectatorii.

In prima parte a show-ului, Shakira a fost cea pe care doar fanii sai devotati o cunosc, alta decat dansatoarea latino-americana care scoate hituri pe banda rulanta, imnuri de campionat mondial sau dansuri fierbinti. Printre primele melodii pe care aceasta le-a cantat la Bucuresti a fost "Te dejo, Madrid", pentru care a folosit ca acompaniament muzicuta. Publicul s-a destins greu, doar la hituri. Pentru "Whenever, Wherever", Shakira a chemat doua fete din public si le-a dat o mini-lectie de dans. Cantareata nu s-a ferit sa improvizeze, trecand de la "Whenever, Wherever" la "You're Unbelievable", a plimbat microfonul de la un capat la altul al scenei si si-a scuturat pletele ca o rockerita adevarata.

Desi melodiile au fost interpretate profesionist, spectacolul, ca intreg, a fost fragmentat de pauze de cate circa doua minute intre piese, artista aparand mereu intr-o alta costumatie. La un moment dat, infranta de vreme, Shakira s-a scuzat: "Trebuie sa imi iau cizmele, am inghetat". [[VIDEO] Tratament VIP pentru Shakira]

Citeste si:
Cât cere Erika Isac pentru un concert? Cântăreața a stârnit...
Cât cere Erika Isac pentru un...

Ploaia s-a oprit exact cand atmosfera a inceput sa se incinga si publicul sa recunoasca piesele populare ale artistei. Dupa sensibilul "Inevitable", Shakira a schimbat pantalonii mulati cu o fusta rosie de tiganca, pentru o varianta flamenco a baladei trupei Metallica "Nothing Else Matters". Publicul s-a dezmortit la cunoscuta "Gypsy" si s-a entuziasmat pentru "La tortura".

"Stiu ca trecem toti prin momente dificile, dar trebuie sa avem incredere ca in noi este un soare care va rasari", si-a prezentat artista piesa care da titlul albumului sau "Sale el Sol". Entuziasmul publicului a atins cote maxime cand Shakira si-a rupt topul argintiu si a ramas in sutien. Din setlist nu au lipsit "Loca", "She Wolf" si "Ojos asi", pe ultima piesa, Shakira facand o demonstratie de dans oriental, in ploaie.

Citeste si:
O zi ploioasă în vacanță? Ce activități poți face în aceste condiții
O zi ploioasă în vacanță? Ce...

La bis, artista a pastrat ce era mai bun pentru public: hiturile "Hips Don't Lie" si imnul Cupei Mondiale 2010 "Waka, Waka".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.