Irinel Columbeanu a declarat, luni, la Tribunalul Bucuresti (TB), unde urma sa se dezbata recursul Monicai Columbeanu fata de decizia prin care Irina i-a fost incredintata temporar, tatalui, ca nu suporta ca fetita lui sa stea sub acelasi acoperis cu o persoana cu moravuri usoare.

Monica si Irinel Columbeanu s-au prezentat, luni dimineata, la Tribunalul Bucuresti, pentru judecarea recursului facut de fotomodel fata de decizia Judecatoriei Buftea, scrie MEDIAFAX.

Avocatii lui Irinel Columbeanu au depus o intampinare privind respingerea recursului facut de Monica Columbeanu.

De asemenea, Irinel Columbeanu a depus in instanta patru CD-uri pe care cel mai probabil se afla imaginile privind discutiile dintre el si mama Monicai, o transcriere a acestora, precum si document referitor la care au cerut sa fie depus la caseta de valori a instantei si care sa nu poata fi studiat de catre sotia sa.


In replica, avocatii Monicai Columbeanu au cerut amanarea judecarii recursului pentru a putea studia intampinarea depusa, solicitare care a fost admisa. Urmatorul termen in acest proces a fost stabilit pentru 4 aprilie.


In plus, apararea fotomodelului a mai cerut instantei suspendarea efectelor deciziei Judecatoriei Buftea. Referitor la acest aspect, Irinel Columbeanu a spus instantei ca, in opinia sa, "un copil nu are ce cauta sub acelasi acoperis cu o persoana cu moravuri usoare".

Instanta tribunalului Bucuresti urmeaza sa ia o decizie cu privire la suspendarea efectelor Judecatoriei Buftea privind incredintarea fetitei, prin ordonanta presedintiala, tatalui sau, pana la pronuntarea definitiva a divortului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.