Dupa ce au avut in trecut o relatie amoroasa, actrita si muzicianul par ca-si indreapta acum inca o data pasii unul spre altul.
La inceputul anului 2007, existau zvonurile ca Justin ar fi inselat-o pe Cameron Diaz cu blondina Scarlet. Povestea lor nu a mers foarte bine, cantaretul sfarsiind in bratele altei actrite la fel de talentate si blonde, Jessica Biel, scrie Celebitchy.

Proaspat separata de sotul ei Ryan Reynolds, Scarlett Johansson a fost vazuta recent in compania fostului ei „amic” la catarama, Justin Timberlake. Acesta este implicat intr-o relatie de lunga durata cu Jessica Biel, dar se bucura, dupa cum se stie, de toata libertatea de care are nevoie, potrivit okmagazine.ro.

Scarlett era indragostita lulea de Justin chiar inainte de a-i pica cu tronc Ryan, iar acum, cand Scarlett si Ryan divorteaza, Jessica este ingrozita de faptul ca fostii iubiti isi vor relua idila. Doar iubitul ei iesirea la un moment dat cu Jessica si cu Scarlett in acelati timp. Jessica e fost intotdeauna intelegatoare si i-a trecut cu vederea micile «scapari». S-ar desparti pentru o vreme si apoi s-ar impaca. Dar nu stie cum va reactiona daca suspiciunile ei se vor adeveri”, a declarat pentru presa un apropiat de-ai actritei, scrie showbizspy.com.


Intre timp, Scarlett se pare ca este destul de furioasa de faptul ca fostul sau sot s-a apropiat enorm de partenera sa din The Proposal, Sandra Bullock. Potrivit unor surse, Sandra "se simte din ce in ce mai comfortabil in prezenta lui Ryan si adora sa-si petreaca timpul impreuna". "Se pare ca acestia au si o relatia impreuna, insa o pastreaza departe de ochii si gura presei"

Actrita americana Sandra Bullock va juca din nou alaturi de Ryan Reynolds in comedia de actiune "Most Wanted". Noua pelicula este un proiect al scenaristului Peter Chiarelli, care a lucrat si la comedia "The Proposal", in care Bullock si Reynolds au jucat impreuna.

Vestea ca cei doi actori vor fi din nou impreuna pe marele ecran vine la doar cateva zile dupa ce sotia lui Ryan Reynolds, Scarlett Johannson, s-a sarutat cu Sandra Bullock pe scena MTV Movie Awards.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.