Fostul pugilist Mike Tyson a declarat ca isi doreste sa aiba o cariera in film, informeaza femalefirst.co.uk.

Tyson si-a jucat propriul rol, in 2009, in filmul "Marea Mahmureala" si o sa apara, din nou, in sequel-ul filmului. Tyson a mai jucat si in seriale de succes precum "Anturaj".

"Am primit feedback din partea multor oameni. Sunt apreciat si sunt foarte recunoscator pentru asta", a spus el, transmite MEDIAFAX.

Tyson a marturisit, in emisiunea lui Larry King, ca isi doreste sa devina star de cinema. "Daca este posibil as vrea (sa joc in filme, n.r.). Vreau sa ma simt bine. Ma iau prea mult in serios si asta nu este un lucru foarte amuzant", a spus el.

Fostul sportiv, in varsta de 44 de ani, s-a convertit la islam in timp ce ispasea o pedeapsa de trei ani de inchisoare pentru ca a violat-o pe Miss SUA in 1991. Tyson a revenit in ring dupa ce a iesit din inchisoare, in 1995, dar nu a mai reusit sa obtina performante, iar in 2005 s-a retras din activitate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.