Robert De Niro va primi premiul Cecil B. DeMille pentru intreaga activitate, in cadrul galei de anul viitor a premiilor Globul de Aur, a anuntat marti Kevin Spacey.

Marele actor va intra in posesia premiului la cea de-a 68-a editie a premiilor Globul de Aur, la 16 ianuarie, scrie AGERPRES.

In cariera sa Robert De Niro, in varsta de 67 de ani, a castigat nu mai putin de 8 Globuri de Aur, atat la categoriile dramatice, dar si pentru comedii, doua premii Oscar si Kennedy Center Honor

Printre precedentii castigatori ai Cecil B. DeMille Award se numara Barbra Streisand, Al Pacino, Michael Douglas, Steven Spielberg si Martin Scorsese, ultimul laureat in ordine cronologica.

Cea de-a 68-a gala a premiilor Globul de Aur va avea loc pe 16 ianuarie 2011, la Los Angeles, si va fi prezentata de actorul britanic Ricky Gervais. Nominalizarile vor fi anuntate pe 14 decembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.