Reprezentanta Statelor Unite ale Americii, Alexandria Mills, a fost aleasa Miss World 2010, in cadrul unui concurs la care au participat peste 100 de tinere, desfasurat in insula tropicala Hainan din China.
Alexandria, o blonda in varsta de 18 ani, a inceput sa planga atunci cand fosta Miss World, Kaiane Aldorino, originara din colonia britanica Gibraltar, i-a pus coroana pe cap, relateaza AGERPRES.

Favorita caselor de pariuri era Miss Norvegia, Mariann Birkedal, 23 de ani, insa alegerea sa ar fi iritat Beijingul, la trei saptamani dupa ce Premiul Nobel pentru Pace 2010 a fost conferit disidentului chinez Liu Xiaobo.

Organizat pentru a cincea oara in statiunea balneara Sanya, concursul este urmarit in general de un miliard de telespectatori din intreaga lume.

Participantele au ajuns la Sanya dupa o vizita facuta celebrului stadion 'Cuib de Pasare' din Beijing si dupa ce au mers la cumparaturi in metropola Shanghai.

Juriul, compus din sapte foste Miss World, a ales-o pe locul al doilea pe Emma Wareus, din Botswana, in timp ce Adriana Vasini, din Venezuela, si-a adjudecat locul al treilea, potrivit YahooNews.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.