Cantaretul Madalin Dragan, membru al trupei hip-hop Codu Penal, cunoscut in industrie drept Shobby, implicat intr-un accident de circulatie produs in Ploiesti, in urma caruia o femeie insarcinata a decedat, a fost arestat pentru 30 de zile.

Magistratii Judecatoriei Ploiesti au decis, in noaptea de joi spre vineri, arestarea preventiva, pentru 30 de zile a lui Madalin Dragan, admitand propunerea procurorilor Parchetului Judecatoriei Ploiesti, potrivit MEDIAFAX.

Madalin Dragan a fost arestat sub acuzatia de ucidere din culpa, conducere sub influenta bauturilor alcoolice si parasirea locului accidentului.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Prahova, Radu Dan, a declarat ca Dragan se afla in arestul IPJ Prahova.

Anchetatorii au stabilit ca, joi, Dragan, aflat la volanul unui autoturism, sub influenta bauturilor alcoolice, avand 2,00‰ grame de alcool in sange, a intrat pe contrasens si s-a ciocnit cu o masina condusa regulamentar de o femeie in varsta de 33 de ani.

In urma impactului femeia, care era insarcinata in luna a cincea, a decedat. Totodata, in accident a mai fost ranita si o alta femeie aflata in masina victimei, aceasta suferind numeroase contuzii.


Dragan a incercat, imediat dupa producerea accidentului, sa paraseasca locul faptei fara a se interesa daca exista victime si care este starea acestora, fiind oprit de un martor, la o distanta de aproximativ 40 de metri, potrivit procurorilor.

Shobby le-a declarat politistilor ca mergea dinspre Bucuresti spre Ploiesti si ca nu a mai putut controla masina, astfel ca s-a lovit de un parapet de pe partea dreapta a podului, moment in care masina a fost proiectata pe contrasens si s-a izbit de autoturismul care venea din sens opus.

Dupa producerea accidentului unii dintre soferii care au trecut pe pod au afirmat ca Dragan a incercat sa fuga, insa acesta negat ca ar fi vrut sa plece de la locul accidentului, spunand ca doar s-a indepartat putin de zona respectiva.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.