Frumoasa australianca a fost parasita de iubitul ei Andres Velencoso Segura, in urma unor certuri care au avut loc saptamana trecuta.

Kylie Minogue, in varsta de 42 de ani, i-a reprosat iubitului ei, cu care este impreuna de mai bine de un an, ca nu o sprijina suficient, mai ales acum cand se pregateste sa-si lanseze noul album.

"S-au certat ingrozitor, miercuri, iar la sfarsitul saptamanii, el i-a spus ca totul s-a terminat…Ea si Andres se certau de cateva zile. Ea il critica, plangandu-se ca el nu o sprijinea suficient. Andres nu a mai suportat si i-a spus ca totul s-a terminat si ca nu avea nevoie de genul acesta de stres in viata lui", a declarat o sursa, potrivit ContactMusic.

Dar Kylie este hotarata sa nu renunte la povestea ei de dragoste cu Andres, in varsta de 32 de ani, si pe perioada in care se va afla in turneu in Europa va face in asa fel incat sa tina legatura cu el si sa depaseasca problemele pe care le au.

“Este disperata sa indrepte lucrurile”, a adaugat sursa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.