ARTmania Festival 2010 va aduce sase concerte in Piata Mare din Sibiu, in zilele de vineri si sambata, dar si evenimente alternative in weekendul 13-15 august.
Organizatorii au anuntat trupele confirmate - Serj Tankian (USA), The Sisters of Mercy (UK), Kamelot (USA), Sirenia (Norvegia), dar lista tot creste, scrie Musichat.

Serj Tankian si-a inceput cariera solo, dupa ce System Of A Down si-au incheiat activitatea in 2006, lansand albumul "Elect The Dead”.

El a continuat sa colaboreze in proiectele organizatiei "Axis Of Justice", alaturi de Tom Morello, chitaristul Rage Against The Machin. A urmat propria casa de discuri, Serjical Strike Records, o carte de poezii “Cool Garden”, albumul "SerArt”.

Biletele si abonamentele sunt disponibile in reteaua magazinelor Germanos, Carturesti, Diverta, Vodafone si online, pe eventim.ro si pe myticket.ro, adaugand la preturile de mai jos comisionul de ticketing in valoare de 6%. Pana la 30 aprilie, biletele si abonamentele pot fi achizitionate la pretul de 70 RON pe zi si 110 RON pentru abonamente. In perioada 1-31 mai: 80 RON pe zi si 140 RON pentru abonamente. 1 iunie - 12 august: 90 RON pe zi si 160 pentru abonamente. 13-15 august: 110 RON pe zi si 180 RON pentru abonamente.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.