Tim Burton a ochit-o pe Angelina Jolie pentru urmatoarea sa productie Disney, "Frumoasa din padurea adormita", actrita urmand sa primeasca rolul ursitoarei Maleficent.

Potrivit Access Hollywood , actrita, care in prezent este ocupata cu filmarile la productia "Turistul", alaturi de Johnny Depp, este in discutii cu Disney pentru rolul personajului negativ din celebra poveste pentru copii.

Saptamana trecuta, Disney anunta ca scenarista Linda Woolverton, care a scris pentru Tim Burton Alice in Tara Minunilor, lucreaza la un scenariu denumit Maleficent, care va spune povestea Frumoasei adormite din perspectiva maleficei ursitoare, scrie Cinemagia.

LA Times titreaza ca Jolie e moarta dupa ideea unui astfel film, dorindu-si foarte mult rolul titular. In plus, desi pana acum nu a semnat niciun acord cu Disney, agenda actritei se elibereaza dupa filmarile la The Tourist.

Intre timp, urmatorul film al actritei, drama "Salt" se pregateste sa debuteze in cinematografe din 23 iulie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.