Cunoscandu-i reputatia Angelinei Jolie care i-a despartit pe Brad Pitt si Jeniffer Aniston, dupa filmarea productiei Mr & Mrs Smith, frantuzoaica Vanessa Paradis nu e de acord cu ultimul film al lui Johhny Depp.
Mama copiilor lui Johhny Depp a avut serioase obiectii in legatura cu scenele pasionale de sex incluse in scenariul filmului "Turistul" si, desi Depp si Angelina filmeaza de zile intregi la Venetia, Vanessa Paradis inca incearca sa il convinga pe partenerul ei de 12 ani sa se retraga din proiect.

Cantareata in varsta de 37 de ani i-a sugerat lui Depp sa-si gaseasca alt film dupa ce a aflat de scenele de sex cu frumoasa Angelina, scrie
New York Post. In plus, desi Actorul din "Alice in Tara Minunilor" a primit scenariul acum cateva luni, Vanessa Paradis abia acum a aflat de scenele incendiare pe care cei doi trebuie sa le filmeze pentru filmul in care Jolie joaca rolul unui agent al Interpolului care seduce un turist, scrie Daily Mail.

O sursa a declarat pentru ziarul New York Post ca Johnny Depp incearca momentan sa iasa din film, insa nu se stie inca daca a reusit. Probabil daca va reusi, actorul in varsta de 46 de ani va fi inlocuit de catre Brad Pitt sau Leonardo DiCaprio.

Potrivit scenariului obtinut de revista americana U.S. magazine Life & Style scena de sex a celor doi este destul de incitanta, cei doi trebuind sa filmeze goi, in dus.

Paradis si Depp au doi copii impreuna Lily-Rose Melody Depp, in varsta de 10 ani si John Christopher "Jack" Depp III, 7 ani.

Cazul lor nu este singular la Hollywood, un alt duo fiind nevoit sa renunte la filmarea unui film, pentru ca partenerii de viata nu au fost de acord cu scenariul. Actorii Charlize Theron si Sam Worthington au renuntat la un proiect, ultimul fiind inlocuit de Tom Cruise.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.