Noul sex simbol de la Hollywood va imparti patul, in noul sau film, cu trei dintre cele mai provocatoare femei de pe marele ecran - Uma Thurman, Christina Ricci si Kristin Scott Thomas, scrie presa din Marea Britanie.

In pelicula "Bel Ami", ecranizarea a romanului omonim scris de Guy de Maupassant, Pattinson joaca rolul unui tanar care, in Parisul secolului XIX, reuseste sa-si atinga scopurile manipuland sentimental doamnele influente ale orasului. Premiera filmului este programata in 2011, relateaza NewsIn.

In varsta de 23 de ani, Robert Pattinson a devenit celebru datorita celor doua filme ale seriei "Twilight", care s-au numarat printre filmele cu cele mai mari incasari din ultimul an.

In cel mai recent top al actorilor sexy, realizat de Empire Magazine, Pattinson a fost intrecut doar de "veteranul" Johnny Depp (46 de ani).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.