Solistul vocal al celebrei trupe rock Aerosmith, Steven Tyler, cauta solutii legale, prin intermediul avocatilor sai, pentru a-si opri colegii din formatie sa cante in continuare fara el, scrie presa de specialitate din SUA.

"Steven Tyler nu vrea sa se ajunga la tribunal din pricina asta, ci doreste ca Aerosmith sa-si continue activitatea cu el in componenta", se arata intr-o scrisoare adresata de avocatii lui Tyler celorlalti componenti ai trupei.

Demersul lui Tyler vine dupa ce au aparut zvonuri legate de mai multe nume dintre care ar urma sa fie ales inlocuitorul sau in formatie, printre care Billy Idol, Lenny Kravitz si Paul Rodgers, relateaza NewsIn.

In noiembrie 2009, Steven Tyler spunea ca nu are de gand sa paraseasca formatia in care canta de aproape 40 de ani. Declaratia venea dupa ce chitaristul trupei, Joe Perry, afirmase ca nu a mai vorbit cu Tyler de luni de zile, iar trupa este deja in cautarea unui nou solist vocal.

"Luni de zile, in turneele trupei, Steven a calatorit singur, a avut cabina separata si nu se vedea cu noi decat pe scena", a spus Perry.

Inainte de aparitia zvonurilor privind plecarea lui Tyler, bateristul Joey Kramer anuntase, in ianuarie, ca Aerosmith a inceput sa lucreze la un nou album, dupa pauza de un an pe care cei cinci membri au luat-o in 2008, pentru refacerea dupa diverse probleme medicale.

Trupa americana Aerosmith, infiintata la inceputul anilor '70, ii are in componenta pe Steven Tyler (voce), Joe Perry (chitara), Brad Withford (chitara), Tom Hamilton (chitara bas) si Joey Kramer (tobosar). Aerosmith a lansat 14 albume de-a lungul timpului, pe care se afla hit-uri ca "I Don't Want to Miss a Thing", "Pink", "Crazy", "Cryin"" sau "Janie's Got a Gun".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.