Actrita in varsta de 32 de ani a murit duminica dimineata in urma unui stop cardiac. Americanca a fost gasita in stare de inconstienta de catre mama sa, iar paramedicii care s-au deplasat la fata locului nu au mai putut s-o readuca la viata.
Potrivit TMZ, Murphy lua niste medicamente prescrise de doctor pentru simptomele de gripa, pe care le resimtise in ultimele zile.

De asemenea, s-a aflat ca Murphy incepuse sa vomite inca de duminica dimineata si a spus familiei ca se simte foarte rau. Surse apropiate vedetei au declarat ca in casa au fost gasite mai multe retete, care prescrise atat pentru Brittany, cat si pentru sotul ei Simon Monjack si mama acestuia. "Erau o multime... o multime de retete in casa", a declarat una dintre surse.

Se presupune ca actrita a facut stop cardiac din cauza medicamentelor pe care le lua dar nimic nu este sigur pana la autopsie, lucru cu care sotul vedetei nu este de acord. Acesta le-a spus doctorilor de la Cedars-Sinai Medical Center din Los Angeles ca nu vrea ca trupul sotiei sale sa fie supus autopsiei. Dar in ciuda dorintei lui Monjack, legistii vor efectua o autopsie in zilele urmatoare.

Mama lui Brittany, Sharon, le-a spus paramedicilor ca fiica ei ar fi avut diabet.

Brittany Murphy a debutat la 18 ani in productia americana "Clueless", cariera sa in lumea cinematografica fiind remarcata si prin alte productii hollywoodiene printre care "8 Mile", "Girl, Interrupted", "Happy Feet", "Sin City", "Just Married" sau "Don't Say a Word".

Brittany era casatorita din mai 2007 cu scenaristul Simon Monjack.

Mai multe detalii despre decesul actritei pe CNN.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.