Biletele la concertul Elton John, care avea loc pe 5 iunie 2010 in Piata Constitutiei din Capitala, au fost puse in vanzare la preturi cuprinse intre 90 si 650 de lei, au anuntat organizatorii.

Categoriile de bilete sunt: VIP Champane Golden Ticket - 650 lei, Categoria I - 350 lei, Categoria II - 280 lei, Categoria III - 220 lei, Categoria IV - 150 lei, Categoria V - 100 lei si Categoria VI - 90 lei. Biletele pot fi achizitionate prin Eventim - online, in magazinele Germanos, Vodafone, librariile Humanitas si Carturesti.

Concertul din 5 iunie este al doilea sustinut in Romania de Elton John. Artistul a mai concertat in Bucuresti, pe 21 iunie 2003.

Concertul lui Elton John din Romania este organizat de Modus, cu sprijinul Primariei Municipului Bucuresti si al postului Antena 1.

In varsta de 62 de ani, Sir Elton John, pe numele real Reginald Kenneth Dwight, este unul dintre cei mai cunoscuti muzicieni britanici, cu o cariera de peste cinci decenii. A inceput sa cante inca din 1961, in trupa Bluesology, iar din 1969 s-a prezentat intregii lumi ca artist solo. A vandut peste 250 de milioane de albume, devenind unul dintre cei mai de succes cantareti din istorie. A fost numit Cavaler de Regina Marii Britanii, in 1998, pentru activitatea muzicala si implicarea in actiuni caritabile. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numara "Nikita", "Sacrifice", "Candle In the Wind", "Don't Go Breaking My Heart", "Something About the Way You Look Tonight", "Sorry Seems to Be the Hardest Word" si "Your Song".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.