Tatal lui Michael Jackson este de parere ca fiul sau, decedat in 25 iunie din cauza necunoscute, a fost victima unei crime.
Joe Jackson a explicat intr-un interviu acordat postului american de televiziune ABC si din care au fost difuzate fragmente vineri ca, dupa parerea sa, Michael a fost "victima unei crime", relateaza NewsIn, citand AFP.

La doua saptamani dupa moartea artistului, dependenta sa de medicamente si rolul medicilor se afla in centrul anchetei. Joi, institutul medico-legal din Los Angeles le-a cerut oficial mai multor medici ai starului sa predea dosarele sale medicale, potrivit ziarului Los Angeles Times, care citeaza surse apropiate anchetei.

In interviul acordat ABC, tatal lui Michael Jackson a adaugat ca nu stia ca megastarul suferea de o dependenta de medicamente. "Nu stiam nici macar numele" medicamentelor pe care le lua Michael Jackson, a spus Joe Jackson, care va implini 80 de ani in 26 iulie.

El a afirmat ca "toate medicamentele pe care (fiul sau - n.red.) ar fi putut sa le ia aveau ca scop sa ii ofere odihna, lui, care lucra atat de mult". "Acest medicamente erau pentru a-l ajuta sa adoarma. Dar nu s-a mai trezit niciodata, Michael a murit in somn", a adaugat el.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.