LifeStar 18 Mai 2009 00:46
Vedeta tv a anuntat ieri, in cadrul emisiunii "Duminica in familie", ca aceasta este ultima luna din cariera sa in televiziune. Mihaela a decis sa se retraga din lumina reflectoarelor, punand punct acestei etape din viata ei.
Se pare ca Mihaela a luat aceasta decizie pentru fiul sau, Ayan, care dupa parerea ei, are nevoie de mai multa atentie. De cand a divortat de omul de afaceri Elan Schwartzenberg, vedeta a tinut prima pagina a tabloidelor, lucru ce i-a tulburat atat viata ei cat si a fiului sau.

Dupa iesirea din emisie, vedeta i-a asigurat pe jurnalistii de la Cotidianul ca nu este doar toana, si ca in zilele urmatoare PR-isiti vor trimite si un comunicat oficial. "Da, e adevarat, veti primi un comunicat de la PR in zilele urmatoare", a intarit Mihaela socantul anunt.

Totodata, vedeta si-a continuat razboiul declarativ cu tabloidele. "In ultima vreme nu am mai acordat nici un interviu nici unei publiicatii, ca semn de protest fata de tabloidele care prezinta o viata a mea paralela, in care nu ma regasesc", a spus vedeta, potrivit Gardianul.


Antena 1 ramane fara vedete


Mihaela Radulescu nu este nici prima nici ultima care pleaca din acest trust, relateaza Adevarul. Dupa ce Simona Patruleasa a parasit Antena 1 in aprilie, a venit si randul lui Mircea Radu isi ia ramas bun de la acest post. El a refuzat sa vorbeasca despre acest subiect. "E problema mea! Nu inteleg de ce va intereseaza asa de tare treburile mele", a declarat realizatorul TV.


Mihaela Radulescu, responsabila cu imaginea lui Geoana?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.