Dupa 28 de ani de casnicie, actorul Mel Gibson si sotia sa Robyn "pun in scena" un divort ce se anunta a fi unul dintre cele mai costisitoare de pana acum

Motivul? Mel Gibson, in varsta de 53 de ani, a fost surprins in urma cu o luna pe o plaja din Costa Rica, in timp ce "isi facea de cap" cu o tanara rusoaica. La scurt timp, sotia sa a intentat divort. Potrivit legii din California, in urma divortului, Robyn Gibson ar putea primi din partea actorului 640 milioane de lire sterline.

In actele depuse la Curtea superioara din Los Angeles, Robyn a declarat drept motiv al despartirii "diferente de nerezolvat", decizia fiind de asemenea hotaratoare. Apropiati ai actorului de la Hollywood spun insa ca adevaratul motiv din spatele despartirii este relatia stransa dintre Mel Gibson si bruneta misterioasa de pe plaja, despre care se spune ca ar fi cantareata si se numeste Osanka.

Mel Gibson neaga ca ar fi avut vreo aventura cu aceasta si insista asupra faptului ca sunt doar colegi. Cei doi sunt insa vazuti mai tot timpul in ipostaze intime pe platourile de filmare la "The Edge of Darkness", ultimul film al actorului, ce va fi lansat anul acesta.

Cuplul Gibson are 7 copii, dintre care 6 sunt majori, iar Robyn Gibson incearca sa obtina custodia celui mai mic, Tom, in varsta de 10 ani.

De-a lungul timpului, Mel Gibson a mai fost surprins in compania altor femei, cu precadere tinere si frumoase. "Nu este nimic neobisnuit pentru el sa aiba mai multe prietene iar sotia lui a trebuit sa faca fata acestei situatii pe durata mariajului", spun apopiatii.

Lupta se da acum pentru una dintre cele mai mari averi de la Hollywood.

Adept al religiei romano-catolice, Gibson a fost unul dintre cel mai bine platiti actori din lume in anii '90, dar si printre cei populari, recunoscut in special cu "Braveheart", pentru care a castigat in 1995 doua Oscaruri.

In 2004, actorul s-a clasat pe prima pozitie in topul Forbes al celor mai bogate celebritati, si are propria companie producatoare de film. "Patimile lui Christos" i-au adus 140 de milioane lire sterline, tot in 2004, si 125 milioane in anul urmator, film in care a investit doar 25 de milioane de lire.

Actorul isi permite luxul de a cere pana la 17 milioane pe un film, fiind cunoscut drept un impatimit al investitiilor imobiliare, cu proprietati in Malibu, Australia, Fiji si Costa Rica. Mel Gibson mai detine o biserica de 28 milioane de lire sterline in California.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.