Problemele financiare, cu care se confrunta de cand a devenit mama octopletilor, au adus-o pe Nadya Suleman in fata imposibilitatii de a-si creste toti copiii, aceasta luand in calcul chiar varianta adoptiei.

Bunica octopletilor, Angela Suleman, a declarat pentru UsMagazine ca in cazul in care fiica sa nu-si va pemite financiar sa-si creasca copiii, atunci adoptia ar fi cea mai buna solutie.

“Daca as sti ce se va intampla in viitor, daca as sti ca ea nu-si permite sa aibe grija de toti copiii, atunci as opta pentru adoptie”, a declarat Angela care ar vrea sa-si reia viata personala si sa-si traiasca anii ramasi cat mai bine. “Sunta gata sa revad Europa si sa-mi vizitez prietenii. Imi iubesc nepotii…dar am nevoie de o schimbare. Nu pot trai pentru fiica mea. Am si eu o viata”, a continuat bunica octopletilor.

Nadya, care avea deja sase copii cu varste sub sapte ani, este celibatara si locuieste impreuna cu mama sa intr-o casa cu patru camere, pe care acum risca sa o piarda pentru ca nu au mai platit ratele.

Si cum asta nu ar fi de ajuns, conducerea spitalului Kaiser Permanent Medical Center, unde sunt internati octupletii, a decis ca nu-i va externa micuti pana cand mama acestora nu va demonstra ca isi permite sa ii creasca.

Problemele Nadyei, care au tinut prima pagina a ziarelor din intreaga lume, a atras imediat atentia unui producator de filme porno care i-a propus acesteia sa apara intr-un film pentru adulti, in schimbul fabuloasei sume de un million de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.