Legenda pop va concerta live la Bucuresti pe 26 august 2009, in Parcul Izvor, in cadrul turneului mondial "Sticky & Sweet Tour", cel mai bine vandut turneu din istorie al unui artist solo.

Sticky & Sweet Tour, turneul de promovare a albumului "Hard Candy", a fost extins anul acesta, dupa succesul extraordinar de care s-a bucurat in 2008.

Sticky & Sweet Tour este deja considerat cel mai bine vandut turneu din istorie al unui artist solo. In 2008, turneul Sticky & Sweet Tour a fost vizionat de peste 2,3 milioane de spectatori din 58 de orase, inregistrand vanzari de bilete record pretutindeni.

"Vodafone este incantat sa fie sponsorul oficial al concertului sustinut de Madonna in Romania, ca parte a turneului mondial cu cel mai mare succes in momentul de fata. Cu acest nou eveniment, continuam seria concertelor Vodafone Best Music. Toti clientii Vodafone Romania pot achizitiona bilete la concert, inainte de punerea in vanzare pentru publicul larg, de pe site-ul www.myticket.ro, intre 23 februarie si 2 martie 2009", a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer Vodafone Romania, sponsorul oficial al evenimentului.

Clientii Vodafone Romania pot achizitiona online pana la 4 bilete, prin simpla trimitere a unui SMS, cu tarif normal, la numarul 4545. Clientul va primi un cod unic ce va fi folosit, impreuna cu numarul de telefon mobil, pentru inregistrarea pe site-ul www.myticket.ro, in pagina dedicata concertului Madonna.

Incepand cu 3 martie 2009, biletele vor fi disponibile publicului larg, online si prin magazinele Diverta. Din dorinta de a face concertul accesibil unui numar cat mai mare de spectatori, vor exista mai multe categorii de preturi: 120 lei, 160 lei, 600 lei si bilete VIP, la 800 lei.

Invitatul special al concertului Madonna este DJ Paul Oakenfold, artistul care deschide toate show-urile din cadrul turneului Sticky & Sweet Tour, inclusiv cel de la Bucuresti. Paul Oakenfold este considerat unul dintre cele mai importante nume din cultura de club moderna. A remixat piese de Rolling Stones, U2, Madonna, Justin Timberlake, Snoop Dog, Muse, New Order, The Cure, Massive Attack si chiar Elvis Presley si a fost producatorul trupei britanice The Happy Mondays.

Concertul este organizat de Emagic si promovat de Live Nation.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.