Un australian este suspectat ca si-a violat fiica timp de 30 de ani si a avut patru copii cu ea, incest care a continuat in pofida faptului ca autoritatile primisera semnale ca sunt comise astfel de lucruri, relateaza AFP.
Barbatul, in varsta de circa 60 de ani, a inceput sa-si violeze fata cand aceasta avea 11 ani, informeaza NewsIn citand Herald Sun din Melbourne. Potrivit ziarului, sotia suspectului dezminte ca ar fi stiut despre violuri si spune ca anchetatorii au demarat urmarirea penala dupa ce au primit dovezi ADN ca barbatul era tatal copiilor fiicei sale.

Politia din statul Victoria a refuzat sa comenteze.

Responsabila serviciilor sociale din acest stat, Lisa Neville, a spus ca aceste fapte s-au petrecut la circa 100 kilometri est de Melbourune. "Nu cunosc gradul de interventie - daca a fost vreunul - din partea politiei, departamentului sau altor servicii in ultimii 30 de ani", a spus ea.

Premierul statului Victoria, John Brumby, a promis o ancheta pentru a se stabili cum a fost posibil ca timp de 30 de ani aceste fapte sa nu fie aflate.

Potrivit Herald Sun, cei patru copii nascuti din incest sufera de malformatii si unul dintre ei a murit din cauza problemelor de sanatate. Victima a semnalat violurile in 2005, la sfatul unui vecin, dar apoi a refuzat sa colaboreze cu anchetatorii, temandu-se de represalii.

Totusi, ea si-a schimbat parerea si a depus plangere in iunie 2008, iar politia a efectuat un test ADN si a demarat urmarirea penala.
Potrivit The Age, initial erau 83 capete de acuzare, dar au fost reduse la 13 si suspectul va fi judecat in noiembrie.

'Monstrul din Amstetten', condamnat la inchisoare pe viata


Un italian si-a sechestrat si violat fiica 25 de ani, iar fiul sau a facut la fel cu fetele sale

Columbia isi descopera propriul Fritzl - un tata care a avut opt copii cu fiica sa

VIDEO: Nou caz Fritzl in California: Tanara sechestrata si violata timp de 18 ani


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.