Un tata din Torino a fost arestat pentru ca si-a sechestrat si violat fiica timp de 25 de ani si si-a incitat fiul - si el arestat - sa comita abuzuri similare asupra propriilor fete, a informat astazi politia italiana.

Fiica, in varsta acum de 34 de ani, era violata de la varsta de 9 ani de catre tatal ei, un vanzator ambulant in varsta de 63 de ani, potrivit anchetatorilor, citati de La Repubblica.

Tanara, care nu putea iesi din casa fara sa fie insotita de tatal ei, era inchisa intr-o pivnita, fara lumina, si nu s-a mai dus la scoala de la 13 ani, potrivit sursei.

In mintea tatalui incestuos, "o lege a familiei spune ca fiica cea mare ii este 'promisa' ", a spus procurorul Pietro Forno.

Tatal si-a incitat fiul, in varsta de 40 de ani, sa faca la fel. Si el a fost arestat, fiind suspectat ca si-a violat si maltratat cele patru fete - de 6, 8, 12 si 20 de ani - si ca le-a obligat sa asiste la raporturile sale sexuale, potrivit NewsIn.

Ancheta a demarat in octombrie, cand Laura - nume fictiv - a depus o plangere impotriva fratelui ei, acuzandu-l ca a sechestrat-o si violat-o timp de doua saptamani, cand s-a refugiat la el in urma unei dispute cu tatal ei.

La Repubblica face o legatura cu austriacul Josef Fritzl, condamnat la inchisoare pe viata pentru ca si-a sechestrat si violat fiica timp de 24 de ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.