Este bine știut că trăim în era în care totul se desfășoară online: job-uri, interviuri și socializarea dintre oameni! Din această cauză trebuie să acordăm mai multă atenție pozelor în care apărem pentru a oferi o imagine plăcută celor care ne vizualizează profilul rețelelor de socializare. De câte ori ai fost pusă în situația în care îți doreai să realizezi o fotografie și aparatul nu dorea să coopereze cu tine? Scapă de aceste momente prin folosirea unor trucuri simple!


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Februarie 2021 - 01 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.